Fasciaterapi MDB

Denna milda men mycket effektiva, holistiska, kroppsorienterade terapi kommer från osteopati och kan lösa blockeringar, släppa stress och initiera kroppens självläkningsprocess. Dessutom, i kombination med hennes unika pedagogiska förhållningssätt, startas en revolution i sambandet mellan kropp och själ.

Fascia eller bindväv är en av de mest okända och mystiska strukturerna i vår kropp. Ändå har detta levande spindelnät som förbinder alla våra celler en stor inverkan på vårt välbefinnande och vår funktion. Det är korsningen mellan den energiska och den fysiska aspekten av våra kroppar.

Fascia relax massage

Få det bästa av två världar … Njut av några av fördelarna med fasciaterapi i kombination med välbefinnandekänslan av en oljemassage.
För finsmakarna bland oss

Dränering av lymf och organ

Vanligt välbefinnande och energiförluster i kroppen kan hittas i ett felaktigt lymfsystem med blockerade lymfkörtlar, genom vilka slaggprodukter fortsätter att cirkulera, och i dåligt stängande organ. Varje organ har ett specifikt kemiskt system. Om dessa olika miljöer inte hålls åtskilda från varandra kommer du att hamna i en negativ spiral. Det säger sig självt att det är viktigt att ge kroppen en hjälpande hand för att rätta till detta.

Bioptron Ljusterapi

Varje våglängd som finns i BIOPTRON® Hyperlight absorberas av olika biomolekyler, celler och levande vävnader, vilket förbättrar cellmetabolismen och utlöser specifika biologiska och cellulära reaktioner. Det inducerade biologiska svaret kallas foto-biostimulering.

BIOPTRON® Hyperlight Therapy System är kliniskt testat, beprövad och certifierad för medicinsk behandling av sår, smärta, dermatologiska störningar och hudproblem, barnsjukdomar, säsongsbunden affektiv sjukdom (SAD)

Reconnective Healing

Med denna moderna energetiska healingteknik tillhandahåller jag kanalen för att föra dig i kontakt med den starkaste möjliga helande energi, ljus och information som för närvarande finns tillgänglig här på jorden. Det är faktiskt inte en terapi eftersom det inte fungerar på symtom eller besvär. Men genom exponeringen för dessa krafter får du det du behöver, det som är lämpligt för dig, såsom aktiveringen av din självläkande förmåga eller din ursprungliga plan, eller så sätts du på en ny livsväg. Ibland är läkningen omedelbar och spektakulär och ibland sätts en subtil process igång, men en sak är säker, ditt liv förändras… till din fördel.

Energisk frisättning

En av de bäst bevarade hemligheterna i världen är den helande kraften i vår livskraftsenergi. Genom att använda ljud och vibrationer i kombination med energiöverföring kommer vi att skapa en virvel av energi för att rensa ut allt energiskt, känslomässigt rör, avfall och skräp som livet har lämnat efter sig i era system. När ditt system väl har rensats ut tillräckligt kommer livskraften att kunna flöda fritt igen.

Perceptive coaching

Det enda sättet att stärka oss själva är att hantera det som faktiskt är. Men vad vi uppfattar är inte alltid verkligheten av vad som faktiskt är. Vår uppfattning färgas av våra tidigare erfarenheter, våra övertygelser, våra rädslor, … Lyckligtvis ljuger kroppen aldrig!

Under dessa sessioner använder vi vår kropp som en inkörsport för att fördjupa vår perception, hitta våra blinda fläckar, lära oss våra gränser, få insikt i vad vi trycker undan eller driver igenom och lära oss hur vi kommer tillbaka i linje med vårt ursprungliga blåtryck, vårt autentiska jag

Trossystemanalys och korrigering av tankemönster

Som barn var vi programmerade med övertygelserna i vår närmiljö. Mycket få är medvetna om detta. Ändå är många av dessa föreställningar varför vi håller tillbaka oss själva i livet och ofta gör oss själva sjuka för att vi försöker leva upp till en standard som inte passar oss. Detta är också en form av att vara ur balans. Det är därför viktigt att anta normer och övertygelser som passar oss och motsvarar vem vi verkligen är. För att göra detta måste vi lära oss att anpassa vårt tänkande, särskilt våra gamla tankemönster, genom att konsekvent utvärdera oss själva och anpassa oss i riktning mot våra nya val. Vi ger dig de verktyg och vägledning du behöver.

Traumabearbetning och defragmentering

Även om tyvärr många människor fortfarande upplever mycket fruktansvärda saker som traumatiserar dem, är trauma inte något begränsat till extrema incidenter. Verkligheten är att vi alla har upplevt saker som har traumatiserat oss. Trauma är ett känslomässigt sår som krossar dig psykiskt och delvis hindrar dig från att växa och utvecklas som person. Det bildar en känslomässigt dold böld som fortsätter att växa och, om den lämnas okontrollerad, kan den utvecklas till fysisk sjukdom. För att lösa trauman är det viktigt att den känslomässiga “bölden” öppnas och dräneras och sedan ges en chans att läka helt och sedan kunna sätta ihop de krossade bitarna eller fragmenten igen och bli hel igen.

Om du har tur kommer din läkning att komma i den form du förväntar dig. Om du har riktigt tur kommer din healing att komma i en form som du inte ens har drömt om – en som universum specifikt har i åtanke för dig.

Eric Pearl